Heb je vragen over het werken bij Woonzorggroep Samen of over solliciteren?

Neem gerust contact met ons op!

Team recruitment:
088-6194630
Lotte, Cindy en Sietske

werkenbij@wzgsamen.nl

 

 

 

Veelgestelde vragen

  • Mijn sollicitatie
  • Over Samen
  • Werken en Leren

Mijn sollicitatie


Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature?

Voor inhoudelijke vragen kun je het beste terecht bij de contactpersoon die staat genoemd bij de vacature. Voor algemene vragen over solliciteren kun je contact opnemen via de bovenstaande gegevens.


Hoe kan ik online solliciteren via werkenbijsamen.nl?

Je kunt online solliciteren door op de groene knop "solliciteren" te klikken. Daarna kun je hier je gegevens invullen en je motivatiebrief en CV uploaden.


Ik wil solliciteren, maar ik heb een probleem met het uploaden van een bijlage.

Als het je niet lukt om bijlages toe te voegen is het advies om dit te proberen via een andere browser. Of veranderen van bestandtype: JPG, PDF, WORD, PNG. Mocht het dan nog niet lukken kun je mailen naar werkenbij@woonzorggroepsamen.nl


Ik heb een sollicitatie gestuurd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je binnen 24 uur geen bevestigingsmail hebt gekregen, stuur dan voor de zekerheid nogmaals je sollicitatie via onze website. Mocht het dan nog niet lukken neem dan contact met ons op.


 Wanneer kan ik een reactie verwachten nadat ik heb gesolliciteerd?

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail. Daarna wordt jouw sollicitatie zorgvuldig door onze Recruiter of leidinggevende bekeken. We streven ernaar binnen twee weken een inhoudelijke reactie te geven op je sollicitatie.


Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens bewaren we gedurende het hele sollicitatieproces. Dat doen we natuurlijk heel zorgvuldig: in een afgeschermde database die alleen toegankelijk is voor de medewerkers die direct bij je sollicitatie betrokken zijn. Een maand na afloop van het sollicitatieproces verwijderen wij je persoonsgegevens, tenzij je ons toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens tot 1 jaar te bewaren. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens? Raadpleeg dan onze privacyverklaring


Waarom is een VOG vereist om bij Woonzorggroep Samen te mogen werken?

Het bieden van een veilige omgeving voor al onze cliënten staat bij ons op de eerste plaats. Daarom vragen wij van al onze medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).