Vakantiewerk vol zorg, plezier en een goed salaris vanaf €13,78

 

Bij Samen kun je ontdekken hoe het is om te werken in de zorg. Van mei tot oktober kun je jouw talent inzetten in onze keuken, als medewerker huishouding of ter ondersteuning van de zorg. We plannen je in op basis van jouw beschikbaarheid zodat je ook genoeg tijd hebt voor een festival of een dagje strand!

Wil je meer informatie over vakantiewerk bij Samen of reageren? Scroll dan verder op de pagina.

Overzicht

Lees meer over vakantiewerk bij Samen

 

Zorg & Welzijn

Je werkt mee met onze zorgprofessionals in bijvoorbeeld: de thuiszorg, op de revalidatie afdeling of bij bewoners met dementie. Op jouw werkdag help je de cliënt met in en uit bed halen, aan- en uitkleden, eten en drinken geven, bewegen en lopen. Ook hoort een gezellig praatje, een spelletje of een extra kopje koffie hierbij om een glimlach op het gezicht van de cliënt te toveren. Want dan ga jij ook met een glimlach naar huis, je hebt echt een verschil kunnen maken in het leven van ouderen.

Huishouding

Als je een vroege vogel bent, is dit jouw zomerbaan. Er zijn verschillende soorten diensten bij de afdeling Schoonmaak & Hygiëne. Je start al vroeg op locatie met jouw eerste schoonmaakklus waarbij je o.a. de kamers van de bewoners, het sanitair, de bedden opmaakt en de openbare ruimtes schoonmaakt. Of je gaat werken bij de cliënten thuis op een iets later tijdstip, wat is de cliënt blij om je te zien! 

Keuken

Als vakantiemedewerker in de gezellige keuken van locatie Magnushof in Schagen ga je zo’n 4 á 5 uur aan de slag. Jij schept de maaltijden op en daar worden onze bewoners en cliënten heel blij van. Naast het verdelen van porties eten kun je ook op afwasdiensten ingezet worden. Nadat jij je werkplek schoon hebt achtergelaten en je collega’s gedag hebt gezegd zit jouw werkdag er in elk geval om 17:00 uur op en kun je genieten van je vrije avond!

 

Maak kennis met onze vakantiemedewerkers Sjoerd, Sarah en Kim

 

Een vakantiebaan om te blijven!

Afgelopen mei kwamen Sarah (17) en Kim (18) als vakantiemedewerker werken bij Samen. En dat beviel zó goed dat ze hier – maanden later – nog altijd werken. “Een bijbaan in de zorg? We kunnen het iedereen aanraden!”, aldus de Samen Assistenten. 

 

Voetballer in de huishouding

De 19-jarige Sjoerd Griffioen voetbalt bij FC Volendam. Daarnaast werkt hij drie ochtenden in de week bij Samen. “Als medewerker huishouding verdien ik meer dan mijn vrienden. En het is nog eens leuk ook! Vooral het contact met de bewoners.” 

 

In 6 stappen naar jouw vakantiebaan