Vakantiewerk bij Woonzorggroep Samen !

 

Kom jij deze zomer helpen? Je kunt gaan ontdekken hoe het is om in de keuken van een zorginstelling te werken, mee te helpen in de schoonmaak & huishouding of de zorgprofessionals te ondersteunen. Van mei tot oktober kun je jouw talent inzetten en op basis van jouw beschikbaarheid worden ingepland. Zodat je ook kunt gaan genieten van een festival of dagje strand, want daar heb je natuurlijk heel veel zin in!

Ga je ervoor? Meld je dan aan door te klikken op de vacature in onderstaand overzicht.
Wil je nog wat meer informatie?  Scroll dan verder op de pagina.

Overzicht

Vakantiekracht Zorg / Thuiszorg

Je werkt mee met onze zorgprofessionals in bijvoorbeeld: de thuiszorg, op de revalidatie afdeling of bij bewoners met dementie. Op jouw werkdag help je de cliënt met in en uit bed halen, aan- en uitkleden, eten en drinken geven, bewegen en lopen. Ook hoort een gezellig praatje, een spelletje of een extra kopje koffie hierbij om een glimlach op het gezicht van de cliënt te toveren. Want dan ga jij ook met een glimlach naar huis, je hebt echt een verschil kunnen maken in het leven van ouderen.

 

Vakantiekracht Schoonmaak & Hygiëne

Als je een vroege vogel bent, is dit jouw zomerbaan. Er zijn verschillende soorten diensten bij de afdeling Schoonmaak & Hygiëne. Je start al vroeg op locatie met jouw eerste schoonmaakklus waarbij je o.a. de kamers van de bewoners, het sanitair, de bedden opmaakt en de openbare ruimtes schoonmaakt. Of je gaat werken bij de cliënten thuis op een iets later tijdstip, wat is de cliënt blij om je te zien! 
 

Vakantiekracht Keuken

Als vakantiekracht in de gezellige keuken van locatie Magnushof in Schagen ga je zo’n 4 á 5 uur aan de slag. Jij schept de maaltijden op en daar worden onze bewoners en cliënten heel blij van. Naast het verdelen van porties eten kun je ook op afwasdiensten ingezet worden. Nadat jij je werkplek schoon hebt achtergelaten en je collega’s gedag hebt gezegd zit jouw werkdag er in elk geval om 17:00 uur op en kun je genieten van je vrije avond!

 

Onze collega's

Isa (25) uit ’t Veld werkt bij SamenFlex, het flexbureau van Woonzorggroep Samen. “Ik vind veel dingen leuk en door het werken bij SamenFlex kan ik zorg combineren met mijn andere passie: interieur styliste.” Benieuwd naar haar verhaal? Klik hier!

Na het afronden van zijn middelbare school heeft Erwin (19) een tussenjaar ingelast. Hij wilde graag een zomerbaantje en solliciteerde begin 2022 als medewerker Schoonmaak & Hygiëne. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik hier!