Binnen Revalidatie- & Behandelcentrum Samen zijn wij ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een: 


Psycholoog 
Uren in overleg, van half januari 2023 tot 1 juni 2023


Wie zijn wij
Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden. Wij helpen onze cliënten de kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Samen met de cliënt en zijn/haar naasten zoeken we altijd naar de beste oplossing. Want samen kunnen we immers meer.

Het Behandelcentrum speelt een essentiële rol binnen de organisatie. De afdeling ondersteunt ouderen met complexe gezondheidsproblemen bij een zo zelfstandig mogelijk en aangenaam leven. Een enthousiast team van meer dan 35 professionals biedt diagnostiek, advies en behandeling aan cliënten die thuis, in een woonzorgcentrum, in een kleinschalige woonvoorziening of in een verpleeghuis binnen ons werkgebied wonen.
 

Waarom psycholoog bij Samen?
Woonzorggroep Samen is een organisatie met een jonge, dynamische cultuur. Wij zien ouderenzorg als een uitdaging. Cliënten hebben vaak meerdere problemen waar mentale gezondheid slechts een deel van uitmaakt. Behandelingen voor fysieke aandoeningen hebben vaak veel invloed op het mentaal welzijn, dus het behandelen is complex.

Samen is constant bezig met het verbeteren van onze zorgprocessen. Hiervoor hebben wij medewerkers nodig die out of the box kunnen denken en goed kunnen samenwerken. 
 

De functie
Als psycholoog is geen dag hetzelfde en draag je bij aan het welzijn en de levenskwaliteit van de cliënten. Je doet diagnostisch onderzoek en begeleidt, behandelt en ondersteunt de cliënten. Je begeleidt zorgteams, familie en mantelzorgers bij de omgang met cliënten, bijvoorbeeld als er sprake is van probleemgedrag. Hierbij werk je nauw samen met artsen en paramedici. Zo zorgen we samen voor de optimale zorg voor de cliënt. Onder begeleiding van een GZ-psycholoog werk je zelfstandig op je eigen locaties. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een gezellige en hechte vakgroep waar altijd ruimte is voor onderling overleg.
 

Wat vragen wij:

 • Je hebt een diploma Klinische Neuropsychologie, Klinische Psychologie of Gezondheidszorgpsychologie;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en/of affiniteit binnen de ouderenzorg;
 • Het hebben van een BAPD (Basisaantekening Psychodiagnostiek) is een pré;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je werkt graag samen met zorgverleners uit andere disciplines;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.
   

Wat mag je van Samen verwachten?

 • Een bruto maandsalaris van tussen de € 3.399,01 en € 5.045,55 bruto per maand conform cao VVT schaal 60;
 • Vele studie- en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Samen Academie;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering; 
 • De Samenpas, waarmee je kunt profiteren van vele voordelen en kortingen bij diverse ondernemers in de regio;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je onder andere kunt kiezen voor het aanschaffen van een fiets, laptop, tablet, mobiele telefoon, fitnessvergoeding of andere artikelen via FiscFree

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan op onze website direct via de groene knop! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula Stam, Behandelcoördinator, telefoonnummer  088-6194515. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen naar behandelteampsychologie@wzgsamen.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bij de screening raadplegen we soms ook social media, zoals LinkedIn. En gaan we met elkaar in zee? Dan vragen we altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan via Validata. Voor deze vacature zoeken we intern én extern naar sollicitanten. Zijn er meerdere kandidaten geschikt? Dan geven we voorrang aan interne kandidaten.

 

 

 

 

Bron: Lola Zijp

Vacaturekenmerken