Ben jij een proactieve GZ-psycholoog met affiniteit voor ouderenzorg? Voor de afdeling Revalidatie en Behandeling zijn wij op zoek naar een:
 

GZ-Psycholoog Ouderenzorg
24-32 uur per week, per direct


Wij bieden je een veelzijdige functie aan met ruimte om jouw vakgebied en de organisatie verder te ontwikkelen in het voortdurend veranderde landschap van de ouderenzorg. En dat dicht bij de zee, het strand, prachtige natuurgebieden, gezellige dorpjes, met bruisend Alkmaar nabij en filevrij(!) in van de kop van Noord-Holland. 
 

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog binnen Samen heb je een centrale rol als het gaat om de aanpak van probleemgedrag waarin je de zorgteams en het cliëntsysteem adviseert en begeleidt. Zelfredzaamheid, eigen regie en welbevinden van de cliënt of bewoner staan hierbij centraal. Vaststaande behandelprotocollen gaan binnen Samen niet op: er wordt een groot beroep gedaan op het bieden van maatwerk door veel samenwerking, eigen inzicht, flexibiliteit en creativiteit.

Als GZ-psycholoog heb je invloed op het ontwikkelen van beleid op verschillende terreinen waardoor je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van de zorg en de koers van de organisatie. Als GZ-psycholoog ga je mede vorm gaat geven aan de vakgroep, de eerste lijn , GZSP en bijvoorbeeld de revalidatie afdeling. We bieden óók ruimte voor initiatief bij bestaande óf nieuwe projecten.
 

Waar ga je werken?
Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn de partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Ouderen kunnen bij ons terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, welzijnsdiensten en dagactiviteiten. 

Jij gaat werken op de afdeling Revalidatie en Behandeling. In het team werkt nu 1 GZ-psycholoog en 4 psychologen. Wij zijn een prettig samenwerkend team waarin collegialiteit en plezier in het werk voorop staan. Er wordt geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling en qua werkzaamheden is er veel bespreekbaar en mogelijk. 
 

Wat mag je van Samen verwachten?
Een werkgever met grote ambities in werkplezier, waar de cliënt centraal staat en de medewerker op één. Elke dag werken we samen aan het beste voor iedereen vanuit het concept positieve gezondheid: voor onze cliënten, voor onze collega’s en ook voor onszelf. Tolerantie, respect, inclusie en openheid gelden als vaste waarden bij Woonzorggroep Samen. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Met goede zorg, plezier op de werkvloer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is wat we doen en dat blíjven we doen.

Werken bij Samen betekent ook:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.061,27 en € 6.117,33 conform cao VVT schaal 65;
  • Vakantiegeld van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Geen torenhoge productienormen;
  • Vele studie- en opleidingsmogelijkheden via o.a. onze eigen Samen Academie;
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waar je onder andere kan kiezen voor het aanschaffen van een fiets, laptop, tablet, mobiele telefoon, fitness vergoeding en andere artikelen. Kijk op www.fiscfree.nl voor meer informatie. 
     

Wie ben je?
•    Je hebt een masterdiploma klinische- of neuropsychologie en bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog;
•    Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring binnen de ouderenzorg en/of in het geven van mediatieve begeleiding en behandeling;
•    Je bent flexibel, staat open voor zorginhoudelijke vernieuwingen en bent bereid hier een actieve rol in te spelen;
•    Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team;
•    Je bent in bezit van een autorijbewijs en eigen vervoer;
•    Je hebt affiniteit met- en bent vaardig in het begeleiden van collega-psychologen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paula Stam (Behandelcoördinator), telefoonnummer 088-6194515 óf mail naar paula.tijm@wzgsamen.nl
 

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct via de groene knop!

 

Bij de screening raadplegen we soms ook social media, zoals LinkedIn. En gaan we met elkaar in zee? Dan vragen we altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en screening aan via Validata. Voor deze vacature zoeken we intern én extern naar sollicitanten. Zijn er meerdere kandidaten geschikt? Dan geven we voorrang aan interne kandidaten.


 

 

 

 

 

Bron: Recruitment

Vacaturekenmerken