Ga jij graag in gesprek met ouderen over hun zin- en levensvragen? Deel jij de visie op positieve gezondheid? Lijkt het je een uitdaging om teams zó te ondersteunen dat zij zelf in kunnen gaan op basale zingevingsvragen van bewoners en verwijzen als dat beter is? Heb je ideeën over kwaliteit van zorg en weet je die te brengen in alle lagen van de organisatie? Ben je actief, oprecht en verbindend naar je collega’s in de ruimste zin van het woord? Ga dan met ons op pad!
 

Woonzorggroep Samen is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

 

Geestelijk verzorger 
24 uur per week, per 1 maart 2021

 

De visie van SAMEN spreekt je aan omdat
Ook jij wil werken in de ouderenzorg bij een organisatie waarin de eigenheid van cliënten centraal staat. Oog voor de onmisbare rol van medewerkers en naasten/mantelzorgers is cruciaal om die visie werkelijkheid te laten worden. 

 

Welke routekaart volg jij?
Ongeacht hun geloofs- of levensvisie begeleid je cliënten met fundamentele vragen waar het leven hen voor stelt. Je sluit aan bij waar de ander zich bevindt op dit moment in zijn of haar leven. Je voert zowel individuele gesprekken als ook (kleine) groepsgesprekken. Je zoekt daarbij de samenwerking met het interdisciplinaire team rondom de bewoner waarin je jouw expertise helder kunt verwoorden.  

Jij helpt zorgmedewerkers in te gaan op levensvragen en gesprekken rondom de laatste wensen van bewoners. Daarnaast ga je in op morele dilemma’s die zij tegenkomen en faciliteer je groepsberaden met plezier. Je staat open en kritisch nieuwsgierig in de organisatie en levert constructief je bijdrage aan gesprekken en beleid op het gebied van mensgerichte en/of ethische aspecten in de zorg.

Je ziet het als een uitdaging om trainingen/ bijeenkomsten te ontwikkelen op het gebied van levensvragen en ethiek. Daarnaast beleef je plezier aan het organiseren en begeleiden van bijzondere vieringen, bezinnings- en herdenkingsbijeenkomsten in samenspraak met collega’s van de Dagbesteding en/of de muziektherapeut.

 

Wat verwachten we dat jij in je rugzak hebt?
Je bent betrokken op de ouderenzorg en hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Psychogeriatrie. Jij bent in staat om de liefde voor je vak op een integere manier zichtbaar te maken in heel de organisatie. Jij hebt oog en respect voor het eigene van de organisatie en de locaties/afdelingen en je bent bereid om je eigen creatieve bijdrage daaraan te leveren. Je bent een teamspeler die graag instapt in een lerend team van vier collega-geestelijk verzorgers die klankbord willen zijn voor elkaar. Met humor en een open blik. 
Je hebt minimaal een erkende en afgeronde HBO- opleiding geestelijke verzorging, bent lid van de VGVZ en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de SKGV. 

 

Wat bieden wij 
Wij geloven dat we Samen meer kunnen! En dan bedoelen we dat we samen de beste zorg willen bieden aan onze cliënten. Wij als werkgever willen je hiertoe in staat stellen. Daarom kun je bij Woonzorggroep Samen rekenen op: 
•    Een bruto maandsalaris conform cao VVT schaal 60 of 65, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring;
•    Actieve en inspirerende collega’s; 
•    Een team van enthousiaste geestelijk verzorgers in ontwikkeling;
•    Vele studie- en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Samen Academie;
•    Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,3%;
•    8% vakantiegeld;
•    Naast de wettelijke vakantiedagen krijg je 35 extra bovenwettelijke vakantie uren ongeacht je leeftijd;
•    Met de Samenpas kun je profiteren van vele voordelen en kortingen bij diverse ondernemers in de regio;
•    Een reiskostenvergoeding (voor dienstreizen en scholing);
•    Een werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn);
•    Fiscaal voordeel voor het aanschaffen van een fiets, tablet, laptop of fitness abonnement via Fiscfree.

 

Wil je reageren?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kirsten Müller, geestelijk verzorger, telefoonnummer 088 6194982/ 06-27111352.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de groene knop!
 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 16 februari.

 

Meer informatie
Woonzorggroep Samen hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.
 
Er wordt voor deze vacature gelijktijdig in- en extern geworden, waarbij voorrang gegeven wordt aan interne kandidaten

 

 

Vacaturekenmerken