Stage lopen bij Woonzorggroep Samen!

Woonzorggroep Samen is een erkend leerbedrijf (SBB) en biedt jaarlijks veel verschillende stageplaatsen aan van niveau 1 tot niveau 6. Bij Samen kun je stagelopen op een van de 20 locaties in de gemeente Hollands Kroon en Schagen.

Wij bieden stageplekken aan voor bijvoorbeeld voor:

  • Dienstverlening niveau 2 (helpende)
  • Verzorgende IG, verpleegkundigen
  • Facilitaire ondersteuning
  • De behandeldienst
  • Stageplaatsen bij de ondersteunende diensten, zoals P&O, financiën, communicatie, kwaliteit en ICT


Een BOL-opleiding staat voor een Beroeps Opleidende Leerweg. Dit houdt in dat je een opleiding volgt via een ROC en stageloopt bij verschillende organisaties. Wij werken samen met verschillende mbo-opleidingen in de regio, zoals ROC Kop van Noord- Holland en Horizon College.

HBO
Ook voor de hbo-opleidingen leveren wij stageplaatsen. Zowel voor Hogeschool Inholland, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Leeuwarden.

VMBO
Ben je VMBO scholier en volg je het profiel Welzijn & Zorg? In het 3e en 4e leerjaar loop je dan twee oriënterende stages; één in de zorg en één in welzijn.
Wij laten je graag kennismaken met de veelzijdigheid van de (ouderen)zorg door je op verschillende afdelingen in te zetten.
We werken samen met het ClusiusCollege, het Regius College en RSG Wiringherlant.

Wil je bij ons stage lopen? Onderaan op deze pagina vind je onze stage vacatures! 

Staat jouw stageplaats hier niet bij, neem dan contact op. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Mail voor stageplaatsen naar samenacademie@woonzorggroepsamen.nl